Over Vemcare

Nederlands fabrikaat

Vemcare ontwikkelt, produceert en levert producten, die kenmerkend zijn op het gebied van zitoplossingen. Onze specialisatie richt zich op zorgstoelen, ziekenhuisstoelen, relaxfauteuils en sta-op stoelen, zowel voor de zorg- als de particuliere sector.

Innovatie

Productontwikkeling speelt bij Vemcare een centrale rol. Hierbij staat de mens altijd centraal. Wij werken nauw samen met partners die hun vakbekwaamheid in de gezondheidszorg ruimschoots hebben bewezen. 

In het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe (zorg) stoelen wordt er goed geluisterd naar ergo- en fysiotherapeuten en andere (para) medici om zo te voldoen aan de specifieke vraag vanuit de markt. Zo kunnen we flexibel denken én produceren vanuit een marktgerichte positie.

Het accent ligt sterk op kwaliteit, comfort, functionaliteit en ontwerp. Continu zijn wij op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen.

Ambacht & vormgeving

In onze fabriek wordt geavanceerde technologie gecombineerd met ambachtelijk handwerk. Om een kwalitatief hoogstaand product te maken wordt er gewerkt met uitstekende materialen op het gebied van mechaniek, schuimsoorten en bekleding. Door de diversiteit aan materialen en de vele mogelijkheden zijn wij in staat om in enkele weken een klantspecifieke stoel te bouwen.

Bij het ontwerp van onze fauteuils hebben we oog voor het gebruikersgemak én de vormgeving. Comfortabel, ergonomisch en eigentijds. Vorm en functie worden hierdoor harmonisch verenigd.Onze stoelen hebben hierdoor een toegevoegde waarde voor de gezondheid en levenskwaliteit van zowel de belanghebbende als het verplegend personeel.


Alle (medische) hulpmiddelen moeten voldoen aan veiligheidsnormen, zoals die zijn vastgelegd in Europese richtlijnen. 

Alle stoelen van Vemcare voldoen aan deze Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van CE-markering.

Showroom Hoevelaken

In de showroom in Hoevelaken kunt u, op afspraak, diverse zorgstoelen bezichtigen.

Waar bent u naar op zoek?

Stuur door of deel...

              Vragen over Vemcare?