Verrijdbare tafel

Vemcare biedt ook verrijdbare tafels aan. Deze zijn eenvoudig naast of onder de zorgstoel te rijden en het tafelblad kan gekanteld worden. Ook uit te voeren met een bijbehorend kastje.

Naar overzicht>>

bedtafel-rubens3-beuken

Rubens 3

De tafel Rubens 3 wordt in beukenkleur geleverd.

De hoogteregulatie van 77 cm t/m 101 cm kan met slechts één hand en zonder krachtsinspanning versteld worden.Dit wordt gewaarborgd door een gasdrukcilinder welke zich naast de hoofdkolom bevindt.

De instelling van de hoek van de boekensteun is vrij te kiezen in vijf standen door een rastomaat die zich aan de achterkant van de opklapbare bergplank bevindt.

De tafel beschikt over twee wielen met rem en 2 zonder rem.

De bergplank is met melanin omrandt en is door zijn robuust oppervlak eenvoudig te reinigen.

De totale werkplek heeft een oppervlakte van (b/d) 90 cm x 45 cm.

Het opklapbare gedeelte heeft een oppervlakte van (b/d) 62 cm x 45 cm.


nachttafel-rubens1

Rubens 1

De nachttafel Rubens 1 is de kleine broer van Rubens 2. Het verschil is dat de werk- of bergplek niet in de hoogte versteld kan worden en ook niet zwenkbaar is.

De plank kan zonder problemen uit- en ingeschoven worden.

nachttafel-rubens2

Rubens 2

De nachttafel Rubens 2 wordt in beukenkleur geleverd. 

Naast een lade, welke naar beide kanten uitgetrokken kan worden en een open legvak, beschikt de tafel ook nog over een afsluitbaar vak wat door een extra legplank onderverdeeld wordt.

Rubens 2 beschikt over een aparte hoogteregulatie voor de werkplek. De opbergplek biedt de mogelijkheid om gezwenkt te worden. De hoogteregulatie wordt door een gasdrukcilinder ondersteund, zodat dit zonder grote krachtinspanning mogelijk is.

Wordt de werk- of  bergplek niet gebruikt, kan deze aan de zijkant van de tafel ingeklapt worden en maakt het transporteren van de tafel zeer eenvoudig.


Waar bent u naar op zoek?

Stuur door of deel...

              Vragen over Vemcare?