intro image

Vemcare heeft 15 zorgstoelen geproduceerd en geleverd ten behoeve van een couveuse afdeling.

Op deze afdeling was er behoefte aan comfortabele, elektrisch verstelbare, relaxfauteuils die erg compact moesten zijn. Het is al vervelend genoeg om als kersverse ouder jouw kind niet direct mee naar huis te kunnen nemen. De tijd die men samen met de baby op de couveuse afdeling doorbrengt is een stuk comfortabeler geworden door de mogelijkheid om te genieten in een fijne relaxfauteuil.

Hygiënisch

De zorgstoelen zijn uitgevoerd in frisse groene en oranje kleuren. Voorzien van speciaal kunstleer dat brandvertragend, hygiënisch, antibacterieel, vochtbestendig en erg goed reinigbaar is.

De rugleuning en de voetensteun zijn onafhankelijk van elkaar elektrisch te bedienen. Doordat de stoelen zijn voorzien van wielen met een rem is deze uitstekend verplaatsbaar. De totale breedte van de stoel bedraagt slechts 60 cm. Hierdoor nemen deze zorgstoelen weinig ruimte in, terwijl dit geen afbreuk doet aan het gewenste comfort!

Zowel het verplegend personeel als de ouders die de stoelen gebruiken zijn erg enthousiast! Het is dan ook een plaatje geworden.